تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 430
بازدید هفته : 623
بازدید ماه : 786
بازدید کل : 171422
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
...::::عوامل نابود کننده ویتامین ها کدامند؟::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"عوامل زیادی باعث جذب نشدن ویتامین ها در بدن و از بین رفتن آن ها می شود از جمله :
1-مصرف قند و شکر و شیرینی قنادی، کارخانه ای و تصفیه شده (یعنی شکر سفید و کیک و بیسکویت ها)۲ -مصرف موادغذایی که شیوه نگهداری یا پخت آن صحیح نبوده است و همچنین غذاهای مصنوعی، صنعتی و کارخانه ای
۳ -داروهای شیمیایی ۴ -نوشیدنی های حاوی کافئین و شکر مانند قهوه، چای، شکلات ۵ -الکل۶ -موادمخدر و دخانیات۷ -چیپس و پفک و انواع کربوهیدرات های تصفیه شده۸ -آلودگی محیط
در روند سوخت و ساز قند به ویتامین B نیاز است؛ قندهای طبیعی مانند نیشکر، عسل، خرما و کشمش چندین نوع ویتامین B دارد ولی قندهای تصفیه شده در مراحل عمل آوری در کارخانه کلیه املاح و ویتامین و پروتئین خود را از دست می دهد و هیچ گونه ویتامین B ندارد.بنابراین افرادی که از شیرینی های غیرطبیعی استفاده می کنند، دچار کمبود ویتامین B می شوند.
نظرات شما عزیزان: